Book komiker Morten Korsgaard i Aarhus

Book en stand-up komiker i Aarhus

Morten Korsgaard er det sikre bud på underholdningen til dit arrangement, hvis du skal afholde fest i Aarhus og Smilets by skal have et grin på. Morten Korsgaard ved præcist hvordan et stand-up show skal skrues sammen til et specifikt publikum, og han laver altid et skræddersyet show, så alle til festen føler sig inddraget. Underholdning til fødselsdag i Aarhus kan du få en fantastisk pris på, uanset om det er dig selv eller et familiemedlem eller ven der skal fejres. Morten skal nok få sat publikums lattermuskler på overarbejde, med jokes der omhandler fødselaren.

Underholdning til et bryllup i Aarhus er blevet et af Morten Korsgaards varemærke og publikummer over hele landet har rost ham for de målrette shows der tager gas på bruden og gommen. Et bryllup er en fest med enormt mange indslag, og det kan være svært at lave det indslag der skiller sig positivt ud. Med hjælp fra Morten er du sikret et professionelt lavet indslag, der virkeligt kommer til at feje benene væk under alle gæster.

Morten Korsgaard leverer stand-up underholdning til alle typer fester i Aarhus, så du er sikret den bedste underholdning i hele Århus. Det personlige show er helt unikt i komiker-branchen, hvor det meste er generelle jokes og observationer. Morten Korsgaard leverer altid et show du aldrig kan komme til at opleve igen, da det er målrettet udelukkende til den enkelte fest. En oplevelse i særklasse.

Du får således en komiker der har erfaring fra alle de store scener i Aarhus, hvor Morten Korsgaard har optrådt på Comedy Zoo i Musikhuset, som opvarmer for canadiske Jason Rouse i Lille sal i Musikhuset samt på alle byens legendariske open mics. Derudover har Morten Korsgaard optrådt på mange af byens konferencecentre og restauranter, i forbindelse med private julefrokoster og konfirmationer.

Læs anmeldelser her: https://morten-korsgaard.dk/laes-de-nyeste-anmeldelser/

Læs flere anmeldelser her: https://eventzonen.dk/mortenkorsgaard