Stand-up komiker til bryllup

Stand-up komiker til bryllup

Stand-up komiker til bryllup

Book en stand-up komiker til bryllup

Stand-up komiker til bryllup: Uanset om du skal giftes eller skal med som gæst til et bryllup, så skal du formenligt byde ind med noget underholdning til brylluppet. Et bryllup er en ekstremt vigtig dag for brudeparret, venner og familie, og der kommer mange sjove/kreative indslag til festen, så det handler om at skille sig ud. Ved at book stand-up komiker til bryllup, får du en professionel entertainer, som ved præcist hvordan et sjovt indslag skal laves. og hvordan hele festen kommer til at tude af grin. Stand-up komiker Morten Korsgaard er lidt af en ekspert i optrædener til bryllupper, da han har været booket ud til over 200 bryllupper de seneste 3 år. En erfaring der tydeligt kan mærkes, når han entreer lokalet og hurtigt får hele festen til at hulke i latter. Morten formår at gøre oplevelsen inddragende og personlig, til trods for at han ikke kender brudeparret. Showet er en smuk blanding af personlige anekdoter om de unge smukke mennesker, og om livet der følger med efter brylluppet.

En uvurderlig gave til en fantastisk pris

Book stand-up komiker til bryllup, hvis du vil give det gifte par en gave de sent vil glemme, og som samtidig vil bidrage til at gøre festen endnu mere fantastisk. Prisen for et stand-up show til et bryllup kan variere afhængig af hvor festen skal foregå, længden af showet og hvor mange anekdoter/stikord der skal skrives ind i showet. Alle priser er unikke i forhold til disse elementer, men du kan forvente markedets bedste pris blandt komikere der er på springbrættet til det store gennembrud. Morten Korsgaard kan opleves på TV2 Zulu i forbindelse med DM i stand-up 2018, men det er ude til Mortens liveshows at man som publikum virkeligt får den fulde oplevelse, af hvad stand-up kan.

Andre kunder siger…

“Morten imponerede alle til min søsters bryllup. En charmerende og kæk jyde, der virkeligt fik skovlen under publikum, så de græd af grin. Det var både intelligent, personligt og hamrende sjovt. Vi anbefaler virkeligt Morten til alle andre vi kender”.

“Jeg ville overraske min kommende mand med et stand-up show, og fandt tilfældigvis Morten Korsgaards hjemmeside. Jeg kender ikke så mange komikere, men synes hans pris var ganske rimelig. Det viste sig at han overgik sin pris i forhold til sin optræden. Det var virkeligt godt. Som at se en af komikerne i TV. Han havde brugt de noter jeg sendte til ham, så det handlede meget om min mand, og han var helt ødelagt af grin bagefter, så det var helt perfekt. Mange mange tak”

Læs anmeldelser her

Læs flere anmeldelser her: https://eventzonen.dk/mortenkorsgaard