Book stand-up til julefrokost

Book en komiker til julefrokost

Juletiden står for døren, så nu er det ved at være tid til årets julefrokoster. Står du for at booke underholdning til julefrokosten i 2021? Er i trætte af at synge hjemmeskrevne sange på melodien til Søren Banjomus? Så giv festen et ekstra pift i år, og book en komiker til julefrokosten. Underholdningen er noget af det vigtigste til julefrokoster, og med en stand-up komiker som underholdning, er du sikret at der hele festen får lattermusklerne i fuld gang. Stand up komikeren Morten Korsgaard har mange års erfaring i at underholde til julefrokoster i firmaer og privat, så han er helt klar over hvad der skal til for at sætte ordentligt gang i en julefrokost. Morten Korsgaard giver en komisk oplevelse, som i vil snakke om længe efter. Hvis jeres julefrokost underholdning skal være målrettet til jeres virksomhed, forening eller lignende, så er Morten ekspert i at lave målrettet underholdning, så i kan få lov til at grine med/af hinanden.

Billig underholdning til julefrokost

Fordelen ved at booke et festligt indslag til festen, er at komikeren ved præcist hvad der virker på forskellige publikummer, så gæsterne til festen vil blive imponerede. Derudover er det faktisk muligt at få en fantastisk stand-up komiker uden at skulle sprænge budgettet fuldstændigt. Prisen på et stand up show afhænger af om showet skal være målrettet, hvor i landet det skal foregå og hvor langt det skal være. Vi har ingen listepriser, så send en forespørgsel og få din helt unikke pris.

Det siger andre…

I 2020 var Morten Korsgaard ude og underholde ved 20 julefrokoster, og kunderne har blandt andet udtalt:

“Morten Korsgaard var årets underholdning ved vores firma julefrokost, og sikken en oplevelse. Vi havde tilsendt ham nogle noter omkring firmaet, som vi tænkte han kunne bruge. Morten imponerede ved at have researchet vores firma virkeligt grundigt, så han havde jokes omkring nogle ting som selv nogle af medarbejderne ikke vidste. Vi var imponerede, og booker gerne Morten igen”

  • Marianne Jespersen

“På vores kollegie besluttede vi at prøve at gøre noget anderledes til julefrokosten, så vi bookede Morten til at optræde for os. Vi var lidt utrygge ved at booke en komiker vi ikke kendte noget til, men den utryghed blev så sandeligt gjort til skamme 😀 Morten fik hele festen med, og var god til at inddrage publikum. Vi referere stadigvæk til nogle af hans jokes, når vi sidder i køkkenet og hygger. 6 store stjerner herfra :)”

  • Christina Skov Jensen

https://eventzonen.dk/mortenkorsgaard