Book stand-up komiker til konfirmation

Teenagere er vilde med stand-up, og derfor er det blevet ekstremt populært at booke en stand up komiker som overraskelse til konfirmationen. Morten Korsgaard optrådte i 2019 til mere end 20 konfirmationer landet over, og han har specialiseret sig i at lave skræddersyede shows om konfirmanden i centrum. Morten har stor erfaring med at inddrage konfirmanden uden at udstille ham/hende, så alle får et godt grin ud af showet.

Morten Korsgaard er allerede booket ud til de første 10 konfirmationer i 2020, så send en forespørgsel allerede i dag, hvis i skal have skaffet en sjov overraskelse til jeres konfirmand. Læs mere her.

Det kan være svært for mange at holde en sjov tale, selvom man har masser af sjove anekdoter at fortælle. Ved at booke en komiker får du hjælp til den svære del med at være underholdende foran et publikum, og samtidig får du alle dine egne sjove inputs med. Morten Korsgaard har et unikt talent for at sætte sig ind i konfirmanden, og ved hjælp af familiens stikord og anekdoter kan han sammensætte et ekstremt underholdende og målrettet show, så man føler han nærmest kender konfirmanden personligt.