Skal du have målrettet underholdning?

Giv en oplevelse med et personligt stand-up show. Skal du stå for underholdning til bryllup, fødselsdag eller konfirmation? Og vil du gerne have taget noget gas på dagens hovedperson(er), så kan jeg give jer et målrettet show, som kommer til at inddrage dine historier og anekdoter om personen i centrum. Jeg er ekspert i målrettet underholdning, da jeg med flere end 300 målrettede shows på CV’et, har fået folk over hele landet til at grine ved bryllupper, konfirmationer, fødselsdage og meget mere.

Det kan være svært selv at rejse sig og holde tale, hvis man ikke er den store taler. Jeg er ekspert i at kreere et underholdende stand-up show ud fra noter og stikord. Jeg hjælper jer naturligvis igennem processen, så i får de bedste og sjoveste historier med i showet, så hovedpersonen bliver imponeret og flad af grin.

Få en pris på et show lige her