Anmeldelser af Morten Korsgaard

“Morten var aftenes bedste indslag til vores bryllup. Han læste publikummet godt, og var god til at bruge de input han havde fået på forhånd. Unge som gamle var underholdt til et stort 12-tal”

Martin, 31, Næstved

“Min forældre havde booket Morten som en overraskelse til min konfirmation. Jeg kendte ham ikke på forhånd, men det var noget af det sjoveste jeg nogensinde har hørt. Han var god til at lave jokes om mig, uden at jeg følte mig udstillet. Helt perfekt oplevelse”

Rebekka, 15, Holstebro

“Jeg er ellers ikke normalvis til stand-up, så var skeptisk da der pludseligt dukkede en komiker op til min fødselsdag… men for h****** hvor var han sjov! Mine venner havde fundet den helt perfekte til jobbet, da han var god til at improvisere, og få noget sjovt ud af at snakke med publikum. 6 af 6 stjerner herfra”

Jonas, 40, København

“Vi ville forsøge med at booke en komiker til vores fredagsbar, i stedet for bare at have musik som vi plejer. Morten var den helt rette mand til opgaven, og han gav et brag af et show. Vi kommer helt sikkert til at booke ham igen”

Frederikke, 22, Nyborg

“Jeg står for at booke vores underholdning på gymnasiet, og vi har prøvet ganske mange forskellige slags underholdning. Morten var klart en af de bedre entertainere vi har haft, og vi hørte meget ros fra eleverne, efter han havde været på scenen. Stor tak for et godt show”

Grethe, 61, Køge

“Mine veninder bookede Morten til at underholde til min polterabend, og det må man sige han gjorde. Vi var 20 kvinder, og Morten formåede at få os allesammen til at dø af grin, og vi kunne nærmest ikke samle os bagefter. Virkeligt en fantastisk oplevelse vi fik os”

Trine, 28, Ribe