Book stand-up komiker til konfirmation

Book stand-up komiker til konfirmation, hvis du vil være sikret god underholdning. Teenagere er vilde med stand-up, og derfor er det blevet ekstremt populært at booke en stand up komiker som overraskelse til konfirmationen. Morten Korsgaard optrådte i 2022 til mere end 60 konfirmationer landet over, og han har specialiseret sig i at lave skræddersyede shows om konfirmanden i centrum. Morten har stor erfaring med at inddrage konfirmanden uden at udstille ham/hende, så alle får et godt grin ud af showet.

Morten Korsgaard er allerede booket ud til mere end 20 konfirmationer i 2023, så send en forespørgsel allerede i dag, hvis i skal have skaffet en sjov overraskelse til jeres konfirmand. Læs mere her.

Det kan være svært for mange at holde en sjov tale, selvom man har masser af sjove anekdoter at fortælle. Ved at booke en komiker får du hjælp til den svære del med at være underholdende foran et publikum, og samtidig får du alle dine egne sjove inputs med. Morten Korsgaard har et unikt talent for at sætte sig ind i konfirmanden, og ved hjælp af familiens stikord og anekdoter kan han sammensætte et ekstremt underholdende og målrettet show, så man føler han nærmest kender konfirmanden personligt. En helt unik oplevelse for hovedpersonen og gæsterne.

Hvis du som så mange andre er typen der ikke kan finde ud af at holde tale for et familiemedlem, fordi du bryder ud i gråd og får sagt sammenlagt 5 ord, eller hvis du er bange for at holde en for lang og kedsommelig tale, så er Morten Korsgaard løsningen på dit problem. Det er dine personlige anekdoter og stikord om konfirmanden, som kommer til at udgøre showet, og så bliver det gjort på den sjovest mulige måde, der kommer til at efterlade hele festen i latter.

https://eventzonen.dk/mortenkorsgaard