Læs de nyeste anmeldelser


Andre kunders anmeldelser af Morten Korsgaard

“Hej Morten. Mange tak for et fantastisk show for kobberbrudeparret torsdag eftermiddag . Vi er alle imponerede over hvordan du havde forstået vores stikord om Nina og Kevin, og fik brugt det i showet. Det var alt sammen spot on , og lige i deres ånd. TAK”
– Anmeldt af Karen Clausen

“Jeg havde booket Morten til min mands fødselsdag. Virkeligt virkeligt godt show, hvor mine personlige historier blev leveret meget bedre end jeg selv kunne have gjort. Alle gæster var færdige af grin, og min mand var helt ødelagt af grin. 5 ud af 5 stjerner!”
– Anmeldt af Kristina Grith Bengtsen

“Vi har lige holdt bryllupsfest. Morten grillede os og toastmasteren godt og grundigt, selvfølgelig på den gode måde. Vores gæster var enige om, at det var
t super godt indslag.
– Anmeldt af Kenn og Mette

Vi brugte Morten til vores datters konfirmation. Mortens oplæg ramte spot on. Alle gæster var
underholdt. Konfirmanden selv var færdig af grin Det var super godt, og jeg vil klart anbefale Morten”
– Anmeldt af Carina Vanggaard

“Han var rigtig god, og fik gjort det meget personligt”
– Anmeldt af Sandra Buhl

“Jeg vil sige tak for et forrygende show i lørdags og alle gæster synes det var mega godt, og min ven der var bruden, var så glad for det indslag”
– Anmeldt af Kenneth Christiansen

“Tusinde tak for dit show i lørdags. Det var super fedt og gæsterne synes du er super go’!”
– Anmeldt af Gitte Svendsen

“Morten leverede et helt igennem professionelt show lavet personligt til mine forældres guldbryllup – Han fik provokeret de helt rigtige steder uden at gå over nogen streg, og alle både små og store morede sig kosteligt – Jeg vil anbefale Morten vidt og bredt – Det var helt perfekt”
– Anmeldt af Louise Lejsgaard

“Han var super sjov og havde virkelig fået meget personligt ind i sit show. Vi var alle flade af grin flere gange”
– Anmeldt af Pia Grønneskov Larsen

“1000 tak for underholdning i aftes til vores firmafest. Der kom mange rosende ord efter du var kørt. Stor glæde og stor lettelse for mig, da det var første gang vi forsøgte os med ekstra underholdning”

– Anmeldt af Merete Tynderskov (Schoeller plast)

“Hej Morten. Vi vil gerne takke dig for et helt vildt fedt show til vores bryllup. Alle var helt vilde med det og din fede måde at få os alle med”
– Anmeldt af Karina Van Wilgen

“Hej Morten. Jeg vil runde en begivendsrig weekend af med at sige mange tak for dit show til brylluppet igår, som har fået mange rosende ord med på vejen, både fra brudepar, gæster og ejeren af Yosty, som har hørt lidt af hvert. Endnu en gang tak for at du gav dig tid til at komme :)”
– Anmeldt af Lone Petersen

“Hej Morten. Et KÆMPE STORT TAK for dit super gode og sjove show, lige i øjet! Hold kæft vi blev underholdt på den fede måde. Gæsterne roste dig til skyerne og brudeparret var så glade. Taaaaak “
– Anmeldt af Gitte Lund

“Jeg vil bare sige tusinde tak for et godt show du gav os. Det var bare så godt, så jeg vil helt sikkert anbefale dig, og skulle der komme en god anledning igen, så måske vi ses igen. Drengene var overrasket på den gode måde. Tak for et kanont show og et fedt minde at huske tilbage på”.
– Anmeldt af Winnie Nielsen

“Tak for showet til brylluppet. Vi var så glade for dit show. Vi er imponeret over hvor meget sjov du fik ud af vores stikord. Tusinde tak”
– Anmeldt af Elin Jacobsen

“Morten var i topklasse til vores firmafest – Virkeligt sjove jokes om vores virksomhed, som vi stadigt går og griner af. Så fedt :)”
– Anmeldt af Joachim Holst

“Hej Morten! Hvor var du bare fantastisk! Det var lige sådan noget vi havde brug, og du fik sparket festen godt og grundigt igang. Vi ringer en anden gang”
Anmeldt af Lisbeth Kragh Seerup

“Hej Morten. Tusinde tak for fantastisk underholdningen. Du fik meget ros fra brudeparret og gæsterne”
– Anmeldt af Inge Hansen

“Vil bare sige tusinde tak for en helt fantastisk optræden i aftes, du er virkelig dygtig! Du høstede meget stor ros fra alle gæster og ikke mindst min kæreste og jeg”
– Anmeldt af Stine Bjerre

“Det sjoveste show Morten leverede. Helt fantastisk og folk var vilde med ham. Mange spurgte hvor jeg havde fundet ham henne Vi alle grint fra han kom ind til han gik “
– Anmeldt af Natascha Frank

“Tusinde tak for din optræden til mit barnebarns konfirmation. Det var vi super glade for. Det var bedre end at sidde og synge en eller anden kedelig sang, som alle har glemt lige efter man er færdig. Der blev stadig grinet af dit show dagen efter” 

– Anmeldt af Lone Petersen

“Fænomenal optræden til brylluppet, Morten! Vi er SÅ imponerede! Alle var flade af grin”
– Anmeldt af Michala Matthiasen

“Tak for en helt igennem fantastisk performance”
– Anmeldt af Jens Jægerholm

“Verdensklasse! Morten blæst lokal omkuld, lige fra han trådte ind. De bedste 20 min på konfirmationsdagen. Var virkelig god, kan kun give ham mine bedste anbefalinger”
– Anmeldt af René M Jensen

“Du var formidabel, Morten! Virkeligt sjovt og imponerende hvordan du fik hele festen med. En skam du skulle skynde dig videre, for der var mange der gerne ville have sagt tak for showet. Høj klasse!”
– Anmeldt af Jytte Grønkvist d. 4. August 2021

“Vi bookede Morten til vores datters konfirmation. Selvfølgelig lidt spændte på, om det vil blive, som man håber. Det blev det! Stor succes! Alle inkl konfirmanden, som han jo også lavede sjov med, morede sig. God underholdning! Tilpas varighed.  Morten får vores varmeste anbefalinger”
– Anmeldt af Henriette Pagh d. 29. juni 2021

“Forrygende show i verdensklasse! Vi havde booket Morten til min bror og svigerindes bryllup, og hele hans show fra start til slut var SPOT ON. Så gennemført, vanvittigt sjovt og yderst velforberedt! Alle var flade af grin, roste os for underholdningen og snakker stadig herom 🙂 Og vigtigst af alt: brudeparret elskede det og takker for et uforglemmeligt show. Vil anbefale dig til alle og booker dig meget gerne selv en anden gang også 🙂 TAK for det hele, Morten. Du leverede på alle måder og meget mere, end vi overhovedet havde turde håbe på!”
– Anmeldt af Katarina Odsbjerg d. 20. juni 2021

“Hvor var det vildt at du havde fået så meget ud af de noter vi havde sendt! Jeg var skeptisk om det kunne lykkes for en komiker at lave et show om mennesker han ikke kendte personlig, men brudeparret sagde bagefter: “Det føltes nærmest som det var en af vores venner der grillede os”. Du er en formidabel entertainer. Tusinde tak for showet :)”
-Anmeldt af Jakob Boisen d. 6. juni 2021

“Tak for en super fed tale til min mand til vores kobberbryllup Fantastisk at du også lige fik Lystrup med – der kommer jeg fra + der sad 2 betjente fra Århus mellem gæsterne og de synes det var klasse med “Røde Brian”Min søn er klar på du skal komme igen – han synes bare du var sjov!”
– Anmeldt af Cecilie Iversen d. 27. maj 2021

“Tak for et kanon show! Det var lige som ønsket. Har allerede fået MANGE positive tilkendegivelser af, at du bare var herre sjov! Godt gået Morten”
– Anmeldt af Morten Mulbjerg d. 16. april 2021
 
“1000 tak for underholdning i topklasse 😀 Vi var meget tilfredse og så dejligt at alle fik grinet”
– Anmeldt af Katrine Damgaard d. 11. oktober 2020
 
“Jeg vil gerne takke dig for et FANTASTISK godt show, som du leverede til vores tvillingepigers konfirmation. Du
formåede at bruge samtlige stikord og anekdoter, som jeg havde givet dig. Du fik ALT med og gjorde det på en sjov, og helt forrygende morsom måde, flettet ind med noget af dit eget stof. Du gjorde det hele simpelthen så skægt, at vi alle lå flade af grin  Samtidig var du god til at fremhæve begge konfirmander hver især, så de begge følte sig som noget ganske særligt. Vi syntes alle, at du var super morsom. Tak fordi du var med til at gøre Deres dag til noget ganske særligt. Stor ros herfra”
– Anmeldt af Betinna Baungaard d. 5. oktober 2020
 
“Tak for et fantastisk show til konfirmationen. Alle folk snakkede om showet resten af festen. Du er genial!”
– Anmeldt af Susse Lauridsen d. 8. September 2020
 
“Tusind tak for et forrygende show til vores konfirmation, alle var rigtigt godt underholdt. Det var ikke blot vildt morsomt, men helt perfekt i den måde du fik flettet de personlige anekdoter ind på.  Så stort tak for showet og vi vil klart anbefale alle at booke dig :)”
– Anmeldt af Sine Daugaard d. 31. August 2020

“Morten kom og lavede et forrygende morsomt stand-up show til min bror og svigerindes bryllup, det var et personligt show og alle de guldkorn vi havde sendt til ham formåede han at lave det sjoveste show omkring, vi grinede fra start til slut. Gommen er svær at imponere når det kommer til stand-up, men måtte bøje sig i støvet og sige det var et show man kun havde lyst til skulle forsætte fordi det virkelig var hylende morsomt. Vi booker ham helt sikkert igen hvis muligheden byder sig”
-Anmeldt af Bianca Kristensen d. 18. August 2020

“Genial! Fantastisk timning og mega godt show med vores egne stikord. Alle gæster roste det”
– Anmeldt af Peter Kirkemann Larsen d. 16. August 2020

“Tak for et mega godt show igår til vores bryllup, det var så sjovt. Det synes både vi og gæsterne Stor ros herfra!”
– Anmeldt af Charlotte Jørgensen d. 2. August 2020
 
“Tusind tak for at du kom og gjorde vores aften uforglemmelig, det var et fantastisk show du gav :D”
– Anmeldt af Christina Kjeldzeen d. 26. Juli 2020
 
“Wow hvor var du bare god. Troede SLET ikke du ville få så meget ud af vores stikord om fødselaren, og det var hylende morsomt. Alle kom hen og roste os for underholdningen den aften. Vi kommer helt sikkert til at booke dig igen :)”
– Anmeldt af Anne-Mette Krogh d. 5. Juli 2020

“Tusind tak for et virkeligt godt show til min brors bryllup. Vi er fan!”
– Anmeldt af Mette Stentoft d. 4. Juli 2020
 
“Morten leverede et fantastisk show til min søns fødselsdag 😀 Mine varmeste anbefalinger”
– Anmeldt af Berit Petterson d. 28 Juni 2020
 
Hej Morten. Du leverede varen til brylluppet igår, og jeg er meget tilfreds. Du formåede, at få mange af mine stikord flettet ind på en super god måde. Jeg anbefaler dig gerne til andre”
– Anmeldt af Grete Torp d. 21. Juni 2020
 
“Hej Morten. Jeg ville lige sige tak for et rigtig godt show i går til brylluppet. Vi fik utroligt mange positive tilbagemeldinger, og alle synes det havde været super godt. Mange tak for hjælpen”
Anmeldt af Camilla Højer d. 2. Marts 2020

“Tak for at du kom og tog en omgang pis på min mand til vores bryllup. Den havde han sgu ikke set komme, og du brugte bare historierne jeg sendte SÅ godt. Mega mange tak”
– Anmeldt af Cille Sørensen d. 10. Januar 2020
 
“Tak for at blæse festen bagover med dit show til Rikke’s 50 års. Hele festen snakkede om dit show længe efter du var gået. Det var en stærk indsats du lagde for dagen!”
Anmeldt af Kristian Juul d. 8. Januar
 
“Perfekt underholdning til vores julefrokost – Virkeligt gode jokes om vores virksomhed. Vi griner stadigvæk :)”
– Anmeldt af Gert Johansson d. 20. december 2019

“Hej Morten. Vi var meget tilfredse med dit show. Vi snakker stadig om det på arbejdspladsen her flere uger efter”

– Anmeldt af Trine Kirk Olsen d. 25. November 2019
 
“Du var simpelthen for sjov! Hold da fast! Vi vil gerne booke dig til næste års julefrokost også 😀 “
– Anmeldt af Grethe Iversen d. 17. November 2019
 
“Hej søde Morten. Vil bare lige sige dig endnu engang tusind tak for dit fantastiske show til Anette og Ryans 40 års fødselsdagsfest. Du er eminent dygtig, underholdende, hylende morsom og ramte plet. Tusind tak. Ville aldrig være bekymret for en evt. anden gang at booke dig. Du er en stjerne. Tusind tak”
– Anmeldt af Jytte Wiborg d. 15. Oktober 2019
 
“Tusind tak fordi du tog turen til København i lørdags for at optræde for os det sætter vi virkelig meget pris på. 
Folk var ellevilde og syntes at du havde været et frisk pust til festen.”
Anmeldt af Britt Steffensen d. 26. august 2019

 

“Brugte de oplysninger der var sendt til ham om brudeparret og fik meget sjov underholdning ud af dette. Blandede
det med andre joke og en god portion selvironi. Virkelig sjov og god underholdning.”

Anmeldt af Connie Andersen d. 30. juni 2019

 
“Mange mange tak for en super god oplevelse, Mathilde, var super glad, og har pralet meget over at du havde været der på hendes store dag “
Anmeldt af Solveig Wierenfeldt d. 7. juli 2019
 
“Vi vil bare endnu en gang sige tusinde tak for dit indslag. Du ramte fuldstændig plet og gæsterne græd af grin. Du har fået 50 nye ambassadører nu. Super godt arbejde!”
Anmeldt af Katrine Brandborg d. 22. juni 2019 
 
“Du var simpelthen sublim. Vi griner stadigvæk 😀 Vi kommer helt sikkert til at booke dig igen”
Anmeldt af Ole Pedersen d. 16. juni 2019